-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
THE POLARIZATION OF FRUITS, JELLIES, JAMS, AND HONIES
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
6
A Study of the Fatty Acids of Fish Oils
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
OLIVE OILS AND OLIVE OIL SUBSTITUTES
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
9
REFRACTIVE INDICES OF SALAD OILS—CORRECTION FOR TEMPERATURE
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
10
THE COMPOSITION OF FRESH AND CANNED PINEAPPLES
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
11
A STUDY OF THE CHANGES TAKING PLACE IN WHISKEY STORED IN WOOD
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
12
ESTIMATION OF SUGARS BY MEANS OF THE REFRACTOMETER
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
13
-
14
THE COMPOSITION OF JELLIES AND JAMS
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
15
AMERICAN COD LIVER OILS.2
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
IODINE ABSORPTION OF OILS AND FATS
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
19
The Composition of Different Varieties of Red Peppers
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
20