-
1
-
2
-
3
Antioxidant properties of different fractions of tubers from Pueraria tuberosa Linn
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Immunomodulatory Activity of Gymnema sylvestre Leaves
Veröffentlicht in The Internet journal of pharmacology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Effect of metal ions on the antimicrobial activity of tetracycline hydrochloride
Veröffentlicht in Inorganica Chimica Acta
VolltextArtikel -
10
Synthesis and degradation of proteins during wheat endosperm development
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
11
-
12
Effect of sonication on colour, ascorbic acid and yeast inactivation in tomato juice
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
13
Application of Natural Antimicrobials for Food Preservation
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Application of ozone in grain processing
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20