-
1
-
2
Novel disinfectants for fresh produce
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Effect of sonication on colour, ascorbic acid and yeast inactivation in tomato juice
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
Ultrasound assisted hydration of navy beans (Phaseolus vulgaris)
Veröffentlicht in Ultrasonics sonochemistry
VolltextArtikel -
8
Effect of thermosonication on bioactive compounds in watermelon juice
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
9
Physicochemical characterization of plasma-treated sodium caseinate film
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
10
Effect of ultrasound processing on anthocyanins and color of red grape juice
Veröffentlicht in Ultrasonics sonochemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Applications of thermal imaging in food quality and safety assessment
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
14
Computational classification of mitochondrial shapes reflects stress and redox state
Veröffentlicht in Cell death & disease
VolltextArtikel -
15
Modelling of yeast inactivation in sonicated tomato juice
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20