-
1
-
2
Climate change and food safety: A review
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Structural and electrical characteristics of Sr(Fe2/3W1/3)O3 ceramics
Veröffentlicht in Materials characterization
VolltextArtikel -
8
Climate Change and Nutrition: Creating a Climate for Nutrition Security
Veröffentlicht in Food and nutrition bulletin
VolltextArtikel -
9
Impedance characteristics of Pb(Fe2/3W1/3)O3-BiFeO3 composites
Veröffentlicht in Physica Status Solidi (b)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Climate change and food safety: A review: CLIMATE CHANGE AND FOOD SCIENCE
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
15
Structural and electrical characteristics of Sr(Fe 2/3W 1/3)O 3 ceramics
Veröffentlicht in Materials characterization
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Impedance characteristics of Pb(Fe 2/3 W 1/3 )O 3 –BiFeO 3 composites
Veröffentlicht in physica status solidi (b)
VolltextArtikel -
20
Low-frequency dielectric spectroscopy of colloidal suspensions
Veröffentlicht in Journal of non-crystalline solids
VolltextArtikel