-
1
-
2
Bioavailability of catechins from tea : the effect of milk
Veröffentlicht in European journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
3
Plasma concentrations of individual tea catechins after a single oral dose in humans
Veröffentlicht in Xenobiotica
VolltextArtikel -
4
Determinants of skin sensitivity to solar irradiation
Veröffentlicht in European journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Antioxidant fortified margarine increases the antioxidant status
Veröffentlicht in European journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
11
-
12
Biosynthesis and secretion of triacylglycerol in rat liver after partial hepatectomy
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Protection against Nitric Oxide Toxicity by Tea
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
Cholesterol consumption alters hepatic sphingomyelin metabolism in rats
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
19
-
20