-
1
Effect of native starch granule size on susceptibility to amylase hydrolysis
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
2
Starch—composition, fine structure and architecture
Veröffentlicht in Journal of Cereal Science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Dietary Fiber, Gastric Emptying, and Carbohydrate Digestion: A Mini‐Review
Veröffentlicht in Starch
VolltextArtikel -
6
-
7
Mannans and health, with a special focus on glucomannans
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
8
-
9
Effect of water requirement and alkali on wheat–rice noodle quality
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
10
Use of carbohydrates, including dextrins, for oral delivery
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
11
-
12
Physicochemical properties of protease‐treated rice flour
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Damaged starch characterisation by ultracentrifugation
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20