-
1
A FLUOROMETRIC METHOD FOR THE DETERMINATION OF PTEROYLGLUTAMIC ACID
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Nutrients in Cooked Frozen Vegetables1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Nutrients in cooked frozen vegetables
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
The Distribution of Nicotinic Acid in Foods
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
15
Nicotinic Acid, Pantothenic Acid and Pyridoxine in Wheat and Wheat Products
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
16
STUDIES ON NICOTINIC ACID DEFICIENCY IN THE CHICK
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
17
Preparation and purification of coenzyme A concentrates
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel