-
1
The Impact of a Nutrition Information Program on Food Purchases
Veröffentlicht in Journal of public policy & marketing
VolltextArtikel -
2
Eat for Health: A Nutrition and Cancer Control Supermarket Intervention
Veröffentlicht in Public health reports (1974)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Changes, challenges and continuity
Veröffentlicht in Journal of nutrition education
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Nutrition shelf-labeling and consumer purchase behavior
Veröffentlicht in Journal of nutrition education
VolltextArtikel -
9
Nutrition education at the point of purchase: The foods for health project evaluated
Veröffentlicht in Preventive medicine
VolltextArtikel -
10
Evaluation of a Supermarket Intervention: The NCI-Giant Food Eat for Health Study
Veröffentlicht in Evaluation review
VolltextArtikel -
11
In-store monitoring of a supermarket nutrition intervention
Veröffentlicht in Family & community health
VolltextArtikel -
12
-
13
Consumer demand for detailed nutrition information: A case study
Veröffentlicht in Journal of nutrition education
VolltextArtikel -
14
-
15
MON-268 A Rare Case of Primary Hypoaldosteronism in a Newborn
Veröffentlicht in Journal of the Endocrine Society
VolltextArtikel