-
1
-
2
-
3
The potential of future foods for sustainable and healthy diets
Veröffentlicht in Nature sustainability
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Author Correction: The potential of future foods for sustainable and healthy diets
Veröffentlicht in Nature sustainability
VolltextArtikel -
10
-
11
Tea consumption and iron status
Veröffentlicht in European journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
S‐World: A Global Soil Map for Environmental Modelling
Veröffentlicht in Land degradation & development
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Potential impact of the Choices Programme on nutrient intakes in the Dutch population
Veröffentlicht in Nutrition bulletin
VolltextArtikel -
20
Effects on haemostatic variables of diets enriched in saturated fatty acids or monounsaturated fatty acids: E. H. M. Temme, R. P. Mensink, G. Hornstra, Department of Human Biology, Maastricht University, P.O. Box 616, 6200 MD Maastricht, The Netherlands
Veröffentlicht in Prostaglandins, leukotrienes and essential fatty acids
VolltextArtikel