-
1
Aitchbone hanging and ageing period are additive factors influencing pork eating quality
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Growth hormone increases whole-body protein turnover in growing pigs
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Growth hormone increases whole-body protein turnover in growing pigs1
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
16
-
17
Availability to pigs of amino acids in cereal grains
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
18
Availability to pigs of amino acids in cereal grains
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
19
A vailability to pigs of amino acids in cereal grains
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
20
Availability to pigs of amino acids in cereal grains
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel