-
1
Milk β-lactoglobulin complexes with tea polyphenols
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
Antioxidant activity in meat treated with oregano and sage essential oils
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Ultrasound-assisted extraction of volatile compounds from citrus flowers and citrus honey
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Kenaf xylan – A source of biologically active acidic oligosaccharides
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Resveratrol, Genistein, and Curcumin Bind Bovine Serum Albumin
Veröffentlicht in The journal of physical chemistry. B
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Astringency estimation of wines maturing in different types of containers
Veröffentlicht in BIO Web of Conferences
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20