-
1
-
2
-
3
In honor of 90-th birthday of Prof. Egon Bauman
Veröffentlicht in Chemical and biochemical engineering quarterly
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Tribomechanical micronization and activation of whey protein concentrate and zeolite
Veröffentlicht in Sadhana (Bangalore)
VolltextArtikel -
10
Prof. Egon Bauman 1923-2016
Veröffentlicht in Chemical and biochemical engineering quarterly
VolltextArtikel -
11
Texture and pasting properties of ultrasonically treated corn starch
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
12
Porosity of deep fat fried breaded chicken meat
Veröffentlicht in Food technology and biotechnology
VolltextArtikel -
13
Enzymatic conversion of corn starch in twin-screw extruder
Veröffentlicht in Chemical and biochemical engineering quarterly
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
In Honor of 90-th Birthday of Prof. Egon Bauman
Veröffentlicht in Chemical and Biochemical Engineering Quarterly
VolltextWeb Resource -
20