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109. Zur Frage der Existenz der Carboligase
Veröffentlicht in Proceedings of the Imperial Academy
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Discoloration of Marine Animal Products (II)
Veröffentlicht in Food Hygiene and Safety Science (Shokuhin Eiseigaku Zasshi)
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ANALYSIS OF FATTY ACID COMPOSITION OF FISH OIL BY GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHY
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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Discoloration of Marine Animal Products (I)
Veröffentlicht in Food Hygiene and Safety Science (Shokuhin Eiseigaku Zasshi)
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THE INFLUENCE OF BACTERIAL GROWTH ON DISCOLORATION OF OIL
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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Chemical Components of the White Deposits of Natto (Fermented Soybeans)
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
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On the Preservation Test of Fish Net by Antibiotic Fish Oils (Preliminary Report)
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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EFFECT OF DIETARY OIL ON THE FATTY ACID COMPOSITION OF RAINBOW TROUT OIL
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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