-
1
-
2
Twenty-five years of research on bovine lactoferrin applications
Veröffentlicht in Biochimie
VolltextArtikel -
3
Preparation of food emulsions using a membrane emulsification system
Veröffentlicht in Journal of membrane science
VolltextArtikel -
4
Identification of lactoperoxidase in mature human milk
Veröffentlicht in The Journal of nutritional biochemistry
VolltextArtikel -
5
The survival of ingested lactoferrin in the gastrointestinal tract of adult mice
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
6
-
7
Iron-Binding Properties of Bovine Lactoferrin in Iron-Rich Solution
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Review: Twenty-five years of research on bovine lactoferrin applications
Veröffentlicht in Biochimie
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20