-
1
Cellulase Inhibition by High Concentrations of Monosaccharides
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
2
Review of Wood Modification and Wood Functionalization Technologies
Veröffentlicht in Forests
VolltextArtikel -
3
Editorial: Innovative use of imaging techniques within plant science
Veröffentlicht in Frontiers in plant science
VolltextArtikel -
4
Moisture Dynamics of Wood-Based Panels and Wood Fibre Insulation Materials
Veröffentlicht in Frontiers in plant science
VolltextArtikel -
5
-
6
Editorial: Wood decomposition: Mechanisms and prevention strategies
Veröffentlicht in Frontiers in plant science
VolltextArtikel -
7
The mechanisms of plant cell wall deconstruction during enzymatic hydrolysis
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
8
Cellulose-water interactions during enzymatic hydrolysis as studied by time domain NMR
Veröffentlicht in Cellulose (London)
VolltextArtikel -
9
-
10
Vibrational microspectroscopy of food. Raman vs. FT-IR
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
11
Targeted acetylation of wood: a tool for tuning wood-water interactions
Veröffentlicht in Cellulose (London)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Localization and characterisation of brown rot in two types of acetylated wood
Veröffentlicht in Cellulose (London)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20