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2
Proximate Composition of Nine Species of Rockfish
Veröffentlicht in Journal of food science
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3
Proximate Composition of Nine Species of Rockfisha
Veröffentlicht in Journal of food science
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4
VARIATION IN COMPOSITION OF SOUTHEASTERN ALASKA PINK SALMON
Veröffentlicht in Journal of food science
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5
VARIATION IN COMPOSITION OF SOUTHEASTERN ALASKA PINK SALMONa
Veröffentlicht in Journal of food science
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Sodium and Potassium Content of 34 Species of Fish1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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8
VARIATIONS IN CHEMICAL COMPOSITION OF DIFFERENT PARTS OF HALIBUT FLESH
Veröffentlicht in Journal of food science
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9
Sodium and potassium content of 34 species of fish
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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10
Sodium Content of Fish Flesh1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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11
Fish Composition, Proximate Composition of Silver Salmon
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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13
Sodium content of fish flesh
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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The World Amphipoda Database: history and progress
Veröffentlicht in Records of the Australian Museum
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