-
1
Glycoxidation and lipoxidation in atherogenesis
Veröffentlicht in Free radical biology & medicine
VolltextArtikel -
2
Chelating Activity of Advanced Glycation End-product Inhibitors
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Role of the Maillard reaction in diabetes mellitus and diseases of aging
Veröffentlicht in Drugs & aging
VolltextArtikel -
8
Chemical modification of proteins during peroxidation of phospholipids
Veröffentlicht in Journal of lipid research
VolltextArtikel -
9
Pathways of Formation of Glycoxidation Products during Glycation of Collagen
Veröffentlicht in Biochemistry (Easton)
VolltextArtikel -
10
-
11
Succination of Proteins by Fumarate
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
12
Succination of Thiol Groups in Adipose Tissue Proteins in Diabetes
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Succination of Protein Thiols during Adipocyte Maturation
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
20