-
1
-
2
Water Vapor Transmission Rates and Sorption Behavior of Chitosan Films
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
Edible films and coatings from soy protein
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
Permeability and Mechanical Properties of Cellulose-Based Edible Films
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Temperature effect of oxygen permeability of edible protein-based films
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Application of laminated edible films to potato chip packaging
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
-
12
Packaging effects on growth of Listeria innocua in shredded cabbage
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
Property Modification of Edible Wheat, Gluten-based Films
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
15
-
16
Damage loss cost curves for peach impact bruising
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
17
-
18
Peach vibration bruising: the effect of paper and plastic films between peaches
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
19
Water vapor transport parameters of a cast wheat gluten film
Veröffentlicht in Industrial crops and products
VolltextArtikel -
20