-
1
Health effects of dietary Maillard reaction products: the results of ICARE and other studies
Veröffentlicht in Amino acids
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Study of the urinary and faecal excretion of Nε-carboxymethyllysine in young human volunteers
Veröffentlicht in Amino acids
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Microorganisms and Maillard reaction products: a review of the literature and recent findings
Veröffentlicht in Amino acids
VolltextArtikel -
13
Digestibility of extruded proteins and metabolic transit of Nε-carboxymethyllysine in rats
Veröffentlicht in Amino acids
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Il n’y a pas de mauvais et de bons aliments
Veröffentlicht in La Presse Médicale Formation
VolltextArtikel -
18
-
19
How Can Diet Affect the Accumulation of Advanced Glycation End-Products in the Human Body?
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
20