-
1
-
2
-
3
Determination of herb authenticity by low-field NMR
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Manufacture of Requeijão cremoso processed cheese with galactooligosaccharide
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Polymer blends based on polyolefin elastomer and polypropylene
Veröffentlicht in Journal of applied polymer science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
NMR molecular dynamic study of high crystalline polymers
Veröffentlicht in Polymer testing
VolltextArtikel -
13
-
14
Nuclear magnetic resonance study of commercial poly(vinyl acetate)
Veröffentlicht in Journal of applied polymer science
VolltextArtikel -
15
-
16
NMR study of commercial poly(ethylene-co-vinyl acetate)
Veröffentlicht in Polymer testing
VolltextArtikel -
17
Structural characterization of the polymeric lattice of furfuraldehyde resins
Veröffentlicht in Polymer testing
VolltextArtikel -
18
-
19
Carbon-13 NMR solid state study of polyvinylpyrrolidone–polyethylene oxide blends
Veröffentlicht in Polymer testing
VolltextArtikel -
20
Solid state carbon-13 NMR study of structural polymeric industrial reject
Veröffentlicht in Polymer testing
VolltextArtikel