-
1
Allergens to wheat and related cereals
Veröffentlicht in Clinical and experimental allergy
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Disulphide Bonds in Wheat Gluten Proteins
Veröffentlicht in Journal of Cereal Science
VolltextArtikel -
6
Seed storage proteins: structures and biosynthesis
Veröffentlicht in The Plant cell
VolltextArtikel -
7
The prolamin storage proteins of cereal seeds: structure and evolution
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Biotechnology of breadmaking: unraveling and manipulating the multi-protein gluten complex
Veröffentlicht in Bio/Technology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
High molecular weight subunits of wheat glutenin
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
16
-
17
Biotechnology of Wheat Quality
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20