-
1
-
2
A review of emerging technologies for food refrigeration applications
Veröffentlicht in Applied thermal engineering
VolltextArtikel -
3
Energy consumption and conservation in food retailing
Veröffentlicht in Applied thermal engineering
VolltextArtikel -
4
Performance evaluation of a tri-generation system with simulation and experiment
Veröffentlicht in Applied energy
VolltextArtikel -
5
-
6
Flow Boiling Heat Transfer in Horizontal Metal-Foam Tubes
Veröffentlicht in Journal of heat transfer
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Design and construction of a LiBr–water absorption machine
Veröffentlicht in Energy conversion and management
VolltextArtikel -
13
Analysis and simulation of continuous food frying processes
Veröffentlicht in Applied thermal engineering
VolltextArtikel -
14
Measures used to lower building energy consumption and their cost effectiveness
Veröffentlicht in Applied energy
VolltextArtikel -
15
-
16
Present and future applications of ice slurries
Veröffentlicht in International journal of refrigeration
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Heat transfer and pressure drop of ice slurries in plate heat exchangers
Veröffentlicht in Applied thermal engineering
VolltextArtikel -
20