-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Effects of γ-irradiation on molar mass and properties of Konjac mannan
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
7
Phase transition behaviour of sorbed water in Konjac mannan
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
8
Microscopical studies of the tissue structure of konjac tubers
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Effect of Cooling Rate on Freezing of Wool-Water Mixtures
Veröffentlicht in Textile research journal
VolltextArtikel -
12
Enthalpies of Water in Freezing and Thawing of Wool-Water Mixtures
Veröffentlicht in Textile research journal
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Hydration characteristics of the cross-linked hyaluronan derivative hylan
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
19
-
20