-
1
Antioxidant activity of various teas against free radicals and LDL oxidation
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Anti-inflammatory effect of oolong tea polyphenols
Veröffentlicht in Nippon Nōgeikagaku Kaishi
VolltextArtikel -
6
l-Alanine as a precursor of ethylamine in Camellia sinensis
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Ammonium-type nitrogen assimilation in tea plants
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
10
Glutamate dehydrogenase from tea rootlet
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
11
Efficacy of pertussis vaccines consisted of antigens detoxified with tea-leaf catechins
Veröffentlicht in Vaccine
VolltextArtikel -
12
Tea Leaf Polyphenol Oxidase
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
13
Tea Leaf Polyphenol Oxidase
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
Decaffeination of Oolong Tea Infusion by Kieselguhr Column Chromatography
Veröffentlicht in Nippon Nōgeikagaku Kaishi
VolltextArtikel -
16
History of Paochung Tea
Veröffentlicht in Chagyo Kenkyu Hokoku (Tea Research Journal)
VolltextArtikel -
17
Effect of Tea Extracts, Catechin and Caffeine against Type-I Allergic Reaction
Veröffentlicht in YAKUGAKU ZASSHI
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Partial purification and properties of tea leaf ribonuclease
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel