-
1
Biogenic Amines and Food Quality: Emerging Challenges and Public Health Concerns
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
Biogenic Amine Production by Lactic Acid Bacteria: A Review
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
Technological Factors Affecting Biogenic Amine Content in Foods: A Review
Veröffentlicht in Frontiers in microbiology
VolltextArtikel -
4
-
5
Listeria monocytogenes sensitivity to antimicrobial treatments depends on cell origin
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
6
-
7
Phenotypic Diversity of Lactobacillus sakei Strains
Veröffentlicht in Frontiers in microbiology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Insights into the Metabolomic Diversity of Latilactobacillus sakei
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
16
-
17
Metabolism of Lactobacillus sakei Chr82 in the Presence of Different Amounts of Fermentable Sugars
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
18
-
19
Bioactive Components in Fermented Foods and Food By-Products
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
20