-
1
Drying of Biotechnological Materials: Spray-Freeze Drying
Veröffentlicht in Mühendislik bilimleri dergisi
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
EXTRACTION OF BIOACTIVE COMPOUNDS FROM FENUGREEK LEAVES BY MACERATION WITH D-OPTIMAL DESIGN
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
6
ÇEMEN OTU TOHUMUNDAN FENOLİK BİLEŞENLERİN EKSTRAKSİYONU İÇİN OPTİMİZASYON ÇALIŞMASI
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Çemen otu tohumundan fenolik bileşenlerin ekstraksiyonu için optimizasyon çalışması
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
11
Dietary fibers of fenugreek seeds: Storage stability and food application
Veröffentlicht in Food and Health
VolltextArtikel -
12
PÜSKÜRTMELİ-DONDURARAK KURUTMA İŞLEMİNİN MALTODEKSTRİNİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
13
Püskürtmeli-dondurarak kurutma işleminin maltodekstrinin fiziksel özellikleri üzerine etkisi
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20