-
1
-
2
-
3
Production and characteristics of protein hydrolysates from capelin ( Mallotus villosus)
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
β-GALACTOSIDASE ACTIVITY OF MEIOTHERMUS RUBER CELLS
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
8
Characterization of glucoamylase immobilized on magnetic nanoparticles
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Enzyme immobilization on magnetic nanoparticles
Veröffentlicht in New biotechnology
VolltextArtikel -
17
New source of the thermostable α-glucosidase suitable for single step starch processing
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Isolation and properties of recombinant trehalose synthase
Veröffentlicht in New biotechnology
VolltextArtikel