-
1
Differential effects of environment on potato phenylpropanoid and carotenoid expression
Veröffentlicht in BMC plant biology
VolltextArtikel -
2
-
3
HPLC profiling of phenolics in diverse potato genotypes
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
Changes in potato phenylpropanoid metabolism during tuber development
Veröffentlicht in Plant physiology and biochemistry
VolltextArtikel -
6
Molecular marker based genetic diversity analysis of Curcuma species from India
Veröffentlicht in Scientia horticulturae
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
SCAR markers for adulterant detection in ground chilli
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Isolation and amplification of DNA from rhizomes of turmeric and ginger
Veröffentlicht in Plant molecular biology reporter
VolltextArtikel -
19
-
20