-
1
-
2
PERFORMANCE TESTING OF A TWO-PHASE INTERFACE HEAT EXCHANGER
Veröffentlicht in SAE transactions
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Precise measurement of the $^{7}Be(p,$\gamma$)$^{8}$B S factor
Veröffentlicht in Physical review. C
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Lecithin improves texture of reduced fat cheeses
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Increasing incidence of medically recognized migraine headache in a United States population
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
12
Evolutionary significance of isoprene emission from mosses
Veröffentlicht in American journal of botany
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Chemical and sensory effects of a Lactobacillus adjunct in Cheddar cheese
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
16
-
17
Sensory evaluation of reduced fat cheeses
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20