-
1
-
2
Inhibition of protein glycation by extracts of culinary herbs and spices
Veröffentlicht in Journal of medicinal food
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Reformulated oatmeal and chocolate chip cookies: staling effects
Veröffentlicht in Nutrition and food science
VolltextArtikel -
11
-
12
Herb and spice extracts inhibit protein glycation
Veröffentlicht in The FASEB journal
VolltextArtikel -
13
-
14
Readability of recommended nutrition sources
Veröffentlicht in Family and consumer sciences research journal
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Premium honeys: Response of sensory panelists
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
18
-
19
Barley flour level and salt level selection for a whole-grain bread formula
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20
Food acquisition, availability, and allocation in urban Alaska
Veröffentlicht in Home Economics Research Journal
VolltextArtikel