-
1
-
2
Nontyping virulence factors of Clostridium perfringens
Veröffentlicht in Acta veterinaria Brno
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Microbiological quality of broiler carcasses during slaughter processing
Veröffentlicht in Acta veterinaria Brno
VolltextArtikel -
12
-
13
The Bloodgen Project of the European Union, 2003–2009
Veröffentlicht in Transfusion medicine and hemotherapy
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Sensory and Microbiological Parameters of Stored Wild Boar Meat
Veröffentlicht in Procedia food science
VolltextArtikel -
17
Long-term results of Senning procedure for transposition of the great arteries
Veröffentlicht in Cor et vasa (English ed.)
VolltextArtikel -
18
-
19
Effect of storage conditions on the biogenic amine content in wild boar meat
Veröffentlicht in Acta veterinaria Brno
VolltextArtikel -
20