-
1
-
2
Characterization of Cassava Starch Attributes of Different Genotypes
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
3
-
4
Improved cassava starch by antisense inhibition of granule-bound starch synthase I
Veröffentlicht in Molecular breeding
VolltextArtikel -
5
-
6
Discrete Forms of Amylose Are Synthesized by Isoforms of GBSSI in Pea
Veröffentlicht in The Plant cell
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Production of dextran in transgenic potato plants
Veröffentlicht in Transgenic research
VolltextArtikel -
12
Mutan produced in potato amyloplasts adheres to starch granules
Veröffentlicht in Plant biotechnology journal
VolltextArtikel -
13
-
14
Comparison Between Amylose-free and Amylose Containing Potato Starches
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
15
-
16
Some physicochemical properties of amylose-free potato starch
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
17
-
18
Comparison between amylose-free and amylose-containing potato starch
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
19
Some physico-chemical properties of amylose-free potato starch
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
20