-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Recrystallization in ice cream as affected by stabilizers
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
Kinetics of ice recrystallization in aqueous fructose solutions
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Recrystallization of aqueous fructose solutions as affected by locust bean gum
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
-
12
Modeling ice crystal coarsening in concentrated disperse food systems
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Development and application of a soil-air radon analysis technique in Florida
Veröffentlicht in Florida scientist
VolltextArtikel -
16
-
17
Vernalization requirements of wheat cultivars
Veröffentlicht in Arkansas farm research
VolltextMagazinearticle -
18
Tillering of Arkansas wheat cultivars and hybrids as affected by spacing
Veröffentlicht in Arkansas farm research
VolltextMagazinearticle -
19
-
20