-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Genetic Diversity Analysis of Apple Germplasm Resources Based on Phenotypic Traits
Veröffentlicht in Horticulturae
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Dynamic Changes in Polyphenols in Fruit Development of Red Flesh Apple ‘Hongxun 2’
Veröffentlicht in Horticulturae
VolltextArtikel -
11
-
12
Analysis of Aroma Characteristics of 'Binzi' and 'Xiangguo' Apple-Ancient Cultivars in China
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
13
Research Progress on Cuttings of Malus Rootstock Resources in China
Veröffentlicht in Horticulturae
VolltextArtikel -
14
Genetic Structure and Molecular Identities of 46 Apple Landraces (Malus Mill.) in China
Veröffentlicht in Agronomy (Basel)
VolltextArtikel -
15
-
16
Dwarf Interstocks Improve Aroma Quality of ‘Huahong’ Apple (Malus × domestica)
Veröffentlicht in Agriculture (Basel)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20