-
1
Japan : Medieval(Historical-Studies in Japan, 1998)
Veröffentlicht in SHIGAKU ZASSHI
VolltextArtikel -
2
Vitamin E (α-Tocopherol)
Veröffentlicht in Journal of Synthetic Organic Chemistry, Japan
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
EFFECT OF DIETARY LIPID ON FISH UNDER CULTIVATION-I
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
VolltextArtikel -
15
Studies on glutamic-oxalacetic transaminase in the chicken
Veröffentlicht in Nihon Chikusan Gakkaiho
VolltextArtikel -
16
Studies on glutamic-oxalacetic transaminase in the chicken
Veröffentlicht in Nihon Chikusan Gakkaiho
VolltextArtikel -
17
Personal Memories
Veröffentlicht in Journal of the Japanese Society of Starch Science
VolltextArtikel -
18
-
19
Studies on the Isoleucine Fermentation. Part X
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
VolltextArtikel -
20