-
1
Seed Protein of Lentils: Current Status, Progress, and Food Applications
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
CRISPR/Cas9 gene editing in legume crops: Opportunities and challenges
Veröffentlicht in Legume science
VolltextArtikel -
3
Genetic Mapping of Milling Quality Traits in Lentil (Lens culinaris Medik.)
Veröffentlicht in The plant genome
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Stemphylium blight reduces milling qualities of lentil
Veröffentlicht in Agronomy journal
VolltextArtikel -
7
-
8
Winter cereal responses to dose and application timing of trinexapac‐ethyl
Veröffentlicht in Crop science
VolltextArtikel -
9
Optical Properties of Lentil Seed Coats Using Fiber-Optic Spectroscopy
Veröffentlicht in Applied engineering in agriculture
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Chlamydia pneumoniae in Alzheimer's disease pathology
Veröffentlicht in Frontiers in neuroscience
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18