-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Determination of yolk contamination in liquid egg white using Raman spectroscopy
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Dynamic Predictive Model for Growth of Salmonella Enteritidis in Egg Yolk
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Predicting beef tenderness using near-infrared spectroscopy
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Predicting beef tenderness using near-infrared spectroscopy1
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
17
Physical and Thermal Properties of Spray-Dried Egg White Powder
Veröffentlicht in Transactions of the ASABE
VolltextArtikel -
18
-
19
Modeling the effect of temperature on growth of Salmonella in chicken
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
20