-
1
-
2
Trolox equivalent antioxidant capacity of Coffea arabica L. seeds
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Cryopreservation in Coffea canephora Pierre seeds: Slow and fast cooling
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Exploratory studies for cryopreservation of Coffea arabica L. seeds
Veröffentlicht in Journal of seed science
VolltextArtikel -
10
-
11
Tolerance of Coffea arabica L. seeds to sub zero temperatures
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
12
Steps of cryopreservation of coffee seeds: physiological responses and antioxidant systems
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Accelerated aging test for coffee seeds requires higher temperature
Veröffentlicht in Australian journal of crop science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Activity of some isoenzymatic systems in stored coffee grains
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
20