-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Stability of Steviol Glycosides in Several Food Matrices
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Validation of an HPLC method for direct measurement of steviol equivalents in foods
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
1-FFT amino acids involved in high DP inulin accumulation in Viguiera discolor
Veröffentlicht in Frontiers in Plant Science
VolltextArtikel -
14
-
15
Stability of Steviol Glycosides in Several Food Matrices
Veröffentlicht in Journal Of Agricultural And Food Chemistry
VolltextArtikel -
16
1-FFT amino acids involved in high DP inulin accumulation in Viguiera discolor
Veröffentlicht in Frontiers in plant science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Apical dominance in Pssu-ipt-transformed tobacco
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel