-
1
Consumer acceptability of interventions to reduce Campylobacter in the poultry food chain
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
2
Automated measurement of species and length of fish by computer vision
Veröffentlicht in Fisheries research
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
The detection of non‐O157 E. coli in food by immunomagnetic separation
Veröffentlicht in Journal of applied microbiology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Escherichia coli O157: Burger bug or environmental pathogen?
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
12
Novel colorimetric immunoassay for the detection of aflatoxin B 1
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Length measurement of fish by computer vision
Veröffentlicht in Computers and electronics in agriculture
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20