-
1
-
2
-
3
Rheological properties of dextran related to food applications
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
4
Muscle protein gelation at low ionic strength
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Structural development in ice cream: dynamic rheological measurements
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Semisimple Subgroups of Semisimple Groups
Veröffentlicht in Journal of mathematical physics
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Nuclear and Relativistic Effects in Atomic Spectra
Veröffentlicht in Proceedings of the Physical Society (1960)
VolltextArtikel -
14
Interpretation of Isotope Shifts in the Rare Gases
Veröffentlicht in Proceedings of the Physical Society (1960)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Probing the Energetic Particle Environment near the Sun
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
19
-
20