-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Combinations of vegetables can be more accepted than individual vegetables
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
13
Therapeutic effects of paclitaxel-containing ultrasound contrast agents
Veröffentlicht in Ultrasound in medicine & biology
VolltextArtikel -
14
-
15
The role of smell, taste, flavour and texture cues in the identification of vegetables
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
16
Influence of texture, taste and/or flavour modifications on chewing behaviour of food gels
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
17
A case of canine renal lymphoma of granular lymphocytes with severe polycythemia
Veröffentlicht in BMC veterinary research
VolltextArtikel -
18
Taste intensities of ten vegetables commonly consumed in the Netherlands
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
19
Influence of double (w1/o/w2) emulsion composition on lubrication properties
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
20