-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Methane production from fresh versus dry dairy manure
Veröffentlicht in Biological wastes
VolltextArtikel -
6
Interaction of sucrose with starch during dehydration as shown by water sorption
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Microwave Heating in Freeze-Drying, Electronic Ovens, and Other Applications
Veröffentlicht in Journal of Dairy Science
VolltextArtikel -
10
-
11
Nutritional Evaluation of Food Processing
Veröffentlicht in Journal of Dairy Science
VolltextArtikel -
12
Water associated with whey protein investigated by pulsed NMR
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
Water-Imbibing Capacity and Rheological Properties of Isolated Soy Proteins
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Fractionation of high-lysine corn to produce edible by-products
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
20