-
1
Crystallization and melting of highly monodisperse poly(ethylene-oxide)
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Synchrotron study on crystallization kinetics of milk fat under shear flow
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
5
Orientation and Phase Transitions of Fat Crystals under Shear
Veröffentlicht in Crystal growth & design
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Phase Behavior, Stability, and Mesomorphism of Monostearin–oil–water Gels
Veröffentlicht in Food biophysics
VolltextArtikel -
12
Effect of Minor Components and Temperature Profiles on Polymorphism in Milk Fat
Veröffentlicht in Crystal growth & design
VolltextArtikel -
13
A Conceptual Model for Shear-Induced Phase Behavior in Crystallizing Cocoa Butter
Veröffentlicht in Crystal growth & design
VolltextArtikel -
14
-
15
Novel Shear-Induced Phases in Cocoa Butter
Veröffentlicht in Crystal growth & design
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Structure and mesophases of hexacyclen derivatives
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel