-
1
-
2
-
3
-
4
Antibacterial activity of different honeys against pathogenic bacteria
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel -
5
-
6
Application of novel starter cultures for sourdough bread production
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel -
7
Occurrence of Clostridium perfringens from different cultivated soils
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Microbiological quality and related factors of sheep milk produced in farms of NE Greece
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel -
12
-
13
Insights into the interaction of a shale with CO2
Veröffentlicht in Solid earth (Göttingen)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Microbial ecology of fish species ongrowing in Greek sea farms and their watery environment
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Hygienic quality and antibiotic resistance profile of sliced butchery
Veröffentlicht in Anaerobe
VolltextArtikel