-
1
antimycobacterial constituents of dill (Anethum graveolens)
Veröffentlicht in Phytotherapy research
VolltextArtikel -
2
The anti-staphylococcal activity of Angelica dahurica (Bai Zhi)
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
An anti-staphylococcal acylphloroglucinol from Hypericum foliosum
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
7
Antimicrobial constituents of Scrophularia deserti
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
8
Ostruthin: An Antimycobacterial Coumarin from the Roots of Peucedanum ostruthium
Veröffentlicht in Planta medica
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
antimycobacterial components of hops (Humulus lupulus) and their dereplication
Veröffentlicht in Phytotherapy research
VolltextArtikel -
12
Guaianolide sesquiterpenes from Pulicaria crispa (Forssk.) Oliv
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
13
New constituents of Artemisia monosperma
Veröffentlicht in Journal of natural products (Washington, D.C.)
VolltextArtikel -
14
Bioactive constituents of Artemisia monosperma
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
15
Pangelin, an antimycobacterial coumarin from Ducrosia anethifolia
Veröffentlicht in Planta medica
VolltextArtikel -
16
An antibacterial hydroxy fusidic acid analogue from Acremonium crotocinigenum
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20