-
1
Biological features of meat productivity formation in sheep
Veröffentlicht in Biolohii͡a︡ tvaryn
VolltextArtikel -
2
-
3
Historical essay on the Laboratory of biochemical fundamentals of wool formation
Veröffentlicht in Biolohii͡a︡ tvaryn
VolltextArtikel -
4
The content and composition of the longissimus muscle proteins in the lambs of different ages under the intensive fattening
Veröffentlicht in Naukovij vìsnik Lʹvìvsʹkogo nacìonalʹnogo unìversitetu veterinarnoï medicini ta bìotehnologìj ìmenì S.Z. Gžicʹkogo. Serìâ: Sìlʹsʹkogospodarsʹkì nauki
VolltextArtikel -
5
The influence of seasonal factors on the content of keratoses, free internal lipids, and physical characteristics of sheep wool
Veröffentlicht in Naukovij vìsnik Lʹvìvsʹkogo nacìonalʹnogo unìversitetu veterinarnoï medicini ta bìotehnologìj ìmenì S.Z. Gžicʹkogo. Serìâ: Sìlʹsʹkogospodarsʹkì nauki
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Comparative characteristics of internal lipids in wool fibres of different types
Veröffentlicht in Biolohii͡a︡ tvaryn
VolltextArtikel -
10