-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
INFLUENCE OF DIETARY MENHADEN FISH OIL ON FATTY ACID COMPOSITION OF THE EGG
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
The effect of dietary lysine levels on performance and meat yields of White Pekin ducks
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
10
Total fatty acid composition of duck fatty tissues
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Flavor comparisons in gnotobiotic and conventional broiler chickens
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
15
Amino Acid Composition of Certain Bacterial Cell-Wall Proteins
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
16
The Effect of Estradiol-17 Beta-monopalmitate on Yields and Quality of Chicken Roasters
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
17
-
18
PERSISTENCE OF CHLORINATED HYDROCARBON INSECTICIDE RESIDUES IN CHICKEN TISSUES AND EGGS
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
19
-
20
EFFECT OF DIETARY FATS ON BROILER TISSUES
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel