-
1
Studies on roasting of coffee beans in a spouted bed
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Drying studies of cooked rice in a vibrofluidised bed drier
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
-
4
Development and performance evaluation of a continuous rice cooker
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
-
6
Modeling the power consumption during sheeting of doughs for traditional Indian foods
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
7
OPTIMAL GRINDING CHARACTERISTICS OF BLACK PEPPER FOR ESSENTIAL OIL YIELD
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
8
Application of artificial neural networks to investigate the drying of cooked rice
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Assessing the impact of recycled water reuse on infiltration and soil structure
Veröffentlicht in Geoderma
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Potassium Status in Maize Rhizosphere of Smectitic Soils
Veröffentlicht in Journal of plant nutrition and soil science
VolltextArtikel -
20
Essential Oil Chemotypes of Four Vietnamese Curcuma Species Cultivated in North Alabama
Veröffentlicht in Horticulturae
VolltextArtikel