-
1
-
2
Quantitative analysis of cannabinoids using benchtop NMR instruments
Veröffentlicht in Analytical methods
VolltextArtikel -
3
Formation of mutagens in sugar-ammonia model systems
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
Formation of mutagens in sugar-amino acid model systems
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
Formation of mutagens in cooked foods. III. Isolation of a potent mutagen from beef
Veröffentlicht in Cancer letters
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Formation of mutagens in cooked foods. II. Foods with high starch content
Veröffentlicht in Cancer letters
VolltextArtikel -
14
Formation of mutagens in cooked foods. IV. Effect of fat content in fried beef patties
Veröffentlicht in Cancer letters
VolltextArtikel -
15
-
16
Analysis of Volatile Hazardous Substances by GC/MS
Veröffentlicht in Journal of chromatographic science
VolltextArtikel -
17
Analysis of Non-volatile Organic Hazardous Substances by GC/MS
Veröffentlicht in Journal of chromatographic science
VolltextArtikel -
18